Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Δελτίο τύπου Αιμοδοτικού Συλλόγου Σερβίων



6η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών


Η φλόγα της 6ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών διανυκτέρευσε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Σερβίων μετά το πέρασμά της από τα Δ.Δ. Βαθυλάκου, Μεσιανής και Ροδίτη και τον Δήμο Βελβεντού προερχόμενη από το Ηράκλειο της Κρήτης. Την υποδέχτηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουχουράς Χρήστος, ο αντιδήμαρχος κ. Καφτηράνης Νικόλαος, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σερβίων κ. Λαϊόπουλος Αλέξανδρος, η πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων "Τα Κάστρα" κ. Καραγιαννίδου Χρυσάνθη, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Λάβας κ. Τάσιος Γεώργιος καθώς και πλήθος κόσμου.
Η πρωταθλήτρια κολύμβησης Ιακωβίδου Θέμιδα άναψε τον βωμό και ακολούθησε εκδήλωση στην οποία προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Περιφέρειας Σερβίων κ. Βέκιος Ιωάννης ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην μεγάλη ανάγκη για ασφαλές αίμα που υπάρχει στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τόνισε ότι τέτοιο αίμα προσφέρεται μόνο από εθελοντές τακτικούς αιμοδότες και ότι η αιμοδοσία είναι μία από τις μεγαλύτερες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Την εκδήλωση ολοκλήρωσε το μικρό σε ηλικία αλλά όχι και σε χορευτικές ικανότητες τμήμα του Μ.Ο.Σ. Την επόμενη μέρα συνέχισε την πορεία της μέσω της Κοινότητας Λιβαδερού, του Δήμου Καμβουνίων, του Δήμου Αιανής και του Δήμου Κοζάνης για να την ολοκληρώσει στις 10 Οκτωβρίου στην Πάτρα, αφού διασχίσει όλη την νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, όπου και θα κηρύξει την έναρξη της 22ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος που τελείται υπό της αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) Την φλόγα της αγάπης μετέφεραν οι παρακάτω λαμπαδηδρόμοι: Νέστορα Αθανασία, Νέστορα Ευθυμία, Νέστορα Ιουλία, Μακρυγιάννης Γεώργιος, Παπαστεργίου Ιβάνα, Παναγιωτοπούλου Ελένη, Σταμκόπουλος Αθανάσιος, Πράσσου Βαΐτσα, Παπαστέριος Γεώργιος, Λαγογιάννη Νικολέτα, Βλάχος Νικόλαος, Τσιάπλα Ανθή, Τσιόλη Βασιλική, Παπαχαρίση Σταυρούλα, Τάσιου Ευαγγελία, Παπαδημητρίου Κατερίνα, Τάσιος Γεώργιος – πρόεδρος του Μ.Ο. Λάβας- Παπανικολάου Κατερίνα, Λαζαρίδου Βασιλική, Αλεξανδρίδου Γεωργία, Ταΐρη Ανθούλα, Βέκιου Κατερίνα, Κοντοδήμου Βάσια, Κοντοδήμος Κλεάνθης, Γκατζάρας Δημήτριος και Ιακωβίδου Θέμιδα


Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει: Το Δήμο Σερβίων για την στήριξη που προσφέρει σε όλες τις εκδηλώσεις μας, την τροχαία Σερβίων για την ασφαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας, τον Μ.Ο.Σ. "Τα Κάστρα" και την χοροδιδάσκαλο Αγοραστού Δώρα για την παρουσία του χορευτικού τμήματος, τον Γκαμπούρα Γεώργιο ιδιοκτήτη της ταβέρνας ``το Ανώγι του Σαγγάριου`` για το κέρασμα στους λαμπαδηδρόμους και στο χορευτικό τμήμα και φυσικά όλους τους λαμπαδηδρόμους, μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν.




ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: