Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

"Πλήρωσαν 15.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα αντίγραφο του Επιχ/κού Προγρ/τος του ...Δήμου Κατερίνης"


"ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ" είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ, το οποίο αναφέρει ότι ο Δήμος Σερβίων πλήρωσε σε ιδιωτική εταιρία 15.000 ευρώ για να αγοράσει το επιχειρησιακό του πρόγραμμα, το οποίο όμως -κατά διαβολική σύμπτωση- είναι μία απλή αντιγραφή του επιχειρησιακού προγράμματος του ... Δήμου Κατερίνης. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Σας καλούμε λοιπόν να διαπιστώσετε μόνοι σας εάν αληθεύει η ανωτέρω καταγγελία.


Μάλιστα ο Δήμος Σερβίων με ανακοίνωσή του καλεί τους Δημότες να καταθέσουν και τις δικές τους προτάσεις για τη βελτίωση ή συμπλήρωση του Ε.Π.

Μήπως οι Σερβιώτες θα μπορούσαν να στείλουν τις προτάσεις τους και στο Δήμο Κατερίνης; Όποιοι θέλουν μπορούν να το κάνουν από εδώ

Επειδή αυτή τη φορά ...μας πρόλαβαν άλλοι, για το επόμενο Ε.Π. καταθέτουμε δημόσια προσφορά στους Δήμους Σερβίων και Κατερίνης με την υποχρέωση να τους εκπονήσουμε το Ε.Π. μόνο με ... 5.000 ευρώ. "ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑΑΑΑ"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

e re geliaaa

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ...ΜΕΓΑΛΕΣ!!
ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΔΕΙΝΥΕΤΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2008!!!