Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Έφυγε χθες από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων Αντώνης Τσιγκόιδας

Έφυγε χθες το απόγευμα Δευτέρας 24 Νοεμβρίου από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων κος Αντώνης Τσιγκόιδας.
Διατέλεσε Δήμαρχος Σερβίων για τρεις συνεχείς τετραετίες από το 1987 έως και το 1998. Εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων με το συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ.
Γεννημένος το έτος 1946 στο Βόλο, παντρεμένος με τη Γεωργία Τυφοξύλου πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν ως καθηγητής Μαθηματικός στο Γενικό Λύκειο Σερβίων.
Τον τελευταίο καιρό φαινόταν να έχει συνέλθει από το πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα από εγκεφαλικό επεισόδιο και όλα έδειχναν ότι θα επανέλθει πλήρως, αλλά μία ξαφνική ανακοπή στάθηκε δυστυχώς μοιραία.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 15:30΄ στα Σέρβια δημοσία δαπάνη, μετά από απόφαση που έλαβε χθες το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων, σε έκτακτη συνεδρίασή του. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θεωρούμε, ότι ο τόπος μας έχασε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη πάρα πολλά, έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης με εμπειρία και πάνω απ’ όλα με «κοφτερό» μυαλό.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KALO SOY TAXIDI k DIMARHE...
THA SE THIMOMASTE PANTA, GIA TIN MEGALI SOY PROSFORA STIN TOPIKI AYTODIOIKISI KAI STIN ANAPTIXI TIS POLIS TON SERVION...
AIONIA I MNIMI SOY...