Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Δ.Ε.Η. Α.Ε. για το πρόστιμο που επέβαλε ο νομάρχης Κοζάνης

Εμείς απλά boldάραμε (έντονη γραφή) τα "κουφά" της ανακοίνωσης. Και όλα αυτά με 30.000 ευρώ πρόστιμο στη ΔΕΗ ε;
"Απορρίφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Λεούδη, η προσφυγή της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κατά της Απόφασης του Νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή, που της επέβαλε πρόστιμο ύψους 30.000 €, λόγω της λειτουργίας των μονάδων Ι και ΙΙ του ΑΗΣ Καρδιάς χωρίς εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους.
Η απόρριψη της προσφυγής αποτελεί δικαίωση της προσήλωσης του Νομάρχη Κοζάνης, αφενός στις σύγχρονες διαστάσεις ανάπτυξης του τόπου μας, αφετέρου στην αποτελεσματική υπεράσπιση του δικαιώματος των πολιτών του Νομού μας, στο περιβάλλον, στην υγεία και στην ποιότητα ζωής.
Ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης είναι η αειφόρος ανάπτυξη, η οποία λαμβάνει υπόψη όλες τις οικονομικές, κοινωνικές, αλλά και περιβαλλοντικές διαστάσεις των σχέσεων της Δ.Ε.Η. Α.Ε. με την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, αναδεικνύεται η ανάγκη ενσωμάτωσης όλων των σύγχρονων αντιρρυπαντικών τεχνολογιών από τη Δ.Ε.Η. αλλά και της γρήγορης προσαρμογής της, στις απαιτήσεις και στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας."





Κάνουμε έκκληση στον κο Δακή να δείξει τη μεγαλοψυχία του και να μην επιβάλλει παρόμοιο εξοντωτικό πρόστιμο στη συμπαθέστατη κυρία της φωτό, για ρύπανση του περιβάλλοντος. ΕΛΕΟΣ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ 30.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...
ΕΔΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΕΕΙ 100 ΕΚΑΤ ΓΙΑ ΤΑ..ΠΙΕΡΙΑ...
ΓΙΑ ΝΕΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...
ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...
ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ...2