Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Συνέντευξη του Υπουργού της προληπτικής καταστολής

Και επειδή τα γραπτά μένουν παραθέτουμε απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει ο υπουργός Μπάτσων και καταστολής στο "ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" στις 22 Μαρτίου του 2009.
"Ερώτηση:
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κάνει πιο αυστηρές τις ποινές για όσους διαπράττουν αδικήματα φορώντας κουκούλες και να διώκεται αυτεπαγγέλτως όποιος εξυβρίζει δημόσιο λειτουργό. Πιστεύετε ότι αυτά τα μέτρα θα αποδώσουν; Θα περιορίσουν τη δράση των κουκουλοφόρων;
Χρυσοχοΐδης:
Σε καμία περίπτωση. Οι ρυθμίσεις αυτές καθαυτές είναι αστείες. Πέραν του ότι δεν στέκουν νομικά, θα πέσουν και αυτομάτως σε αδράνεια διότι πολύ απλά προσκρούουν πρακτικά στην ίδια την κοινή λογική.
Αυτό που με ανησυχεί και πρέπει να ανησυχεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες είναι η βαθιά συντηρητική και αναχρονιστική στροφή που επιχειρεί με τέτοια μέτρα η κυβέρνηση. Είναι προφανές ότι το ακροατήριο στην προκειμένη περίπτωση είναι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ. Οπως αντιλαμβάνεστε, η συνεργασία ΝΔ ΛΑΟΣ ή, αν θέλετε, η αφομοίωσή τους, μολονότι αποκηρύσσεται ρητορικά, συμβαίνει ήδη.
Αλίμονο, όμως, αν επιχειρούμε να λύσουμε εξαιρετικά σύνθετα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα, όπως αυτό των κουκουλοφόρων, βάζοντας μπροστά την ατζέντα του κ. Καρατζαφέρη. Ας παραδεχτεί επιτέλους ο κ. Καραμανλής ότι αποφάσισε να εκχωρήσει την πρωθυπουργία στον αρχηγό του ΛΑΟΣ και δευτερευόντως στον κ. Σουφλιά."
Αυτό το νομικό τερατούργημα, με τις «αστείες ρυθμίσεις» που «προσκρούουν πρακτικά στην ίδια την κοινή λογική» χρησιμοποιεί η Πασοκική κυβέρνηση ενάντια στο νεολαιίστικο κίνημα. (από ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ)
Ό εν λόγω προϊστάμενος των εντολοδόχων του "σοσιαλιστικού" ξύλου και των "πράσινων" δακρυγόνων θυμήθηκε και την πετυχημένη συνταγή του Καραμανλή με το "φόρτωμα" των επεισοδίων στον ΣΥΡΙΖΑ χέρι χέρι (και με τον γνωστό) με τους δημοσιογραφίσκους της τηλεοπτικής μας παθογένειας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: