Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Απάντηση στην καταγγελία για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης – Ν.Ο.Κ

Σε προηγούμενη ανάρτηση δημοσιεύσαμε καταγγελία αναγνώστη, που έθετε ζήτημα νομιμότητας της λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου. Λάβαμε απάντηση από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που νομίζουμε ότι δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις για τις καταγγελίες, την οποία και δημοσιεύουμε:

Εμείς μιλάμε και απαντάμε μόνο επώνυμα. Σταύρος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης ΝΟΚ.

Όσον αφορά τη νομιμότητα του μαγαζιού, ο Ν.Ο.Κ. διαθέτει και άδεια λειτουργίας και οικοδομική άδεια (το δεύτερο άλλωστε αποτελεί προϋπόθεση του πρώτου), ενώ σχετικά με το λογαριασμό της ΔΕΗ, Ο ΝΟΚ πληρώνει εξ’ ολοκλήρου το ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγαζί (και για τους αμφισβητίες η άδεια καθώς και τα αποκόμματα πληρωμής βρίσκονται στο μαγαζί).
Όσον αφορά τώρα τη στάθμη της λίμνης, το μαγαζί είναι κτισμένο πάνω από τη μέγιστη στάθμη της λίμνης δηλαδή πάνω από τα 291,00 ( διότι πριν από τον φίλο Γιώργο Κ., όπως είναι αυτονόητο ασχολήθηκαν δύο μηχανικοί για το που θα χτιζόταν το μαγαζί, προνοώντας για τα νόμιμα και τα ασφαλή).

Όσον αφορά τα σχόλια «Μάλλον αυτό θα κάνω ,για τα παιδιά μου , όποτε βάζω μπροστά , γίνομαι πρώτα Πρόεδρος ΔΕΤΟΥΠΑΣ και στην συνέχεια μερικούς κουμπάρους» θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως ο ΝΟΚ δημοπρατήθηκε σύμφωνα με νομιμότατες διαδικασίες, και μισθώθηκε σε μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έναντι ενός ποσού που καταβάλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο σωματείο του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης. Ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε μεσάζοντες ή τρίτους για να δημιουργήσουμε το οτιδήποτε. Βασιστήκαμε στις δικές μας δυνάμεις, δουλέψαμε και μοχθήσαμε για τη δημιουργία αυτού του μαγαζιού, ξοδέψαμε μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί θέλαμε να κάνουμε μια κατασκευή ιδιαίτερης αισθητικής και υψηλής ασφάλειας και τα καταφέραμε. Και όλα αυτά γιατί θέλαμε να προοδέψουμε και εμείς και ο τόπος μας. Και αν κάποιοι επιμένουν να μας αμφισβητούν είναι δικαίωμα τους, η επιβράβευση που εισπράττουμε καθημερινά από τον κόσμο της γύρω περιοχής αλλά και εκτός νομού για την πρωτοβουλία που είχαμε να αξιοποιηθεί επιτέλους αυτός ο τόπος και να αναδειχτεί η ομορφιά του, μας αρκεί να συνεχίζουμε απτόητοι και γεμάτοι θετική ενέργεια όπως ακριβώς ξεκινήσαμε.
Υστερόγραφο για τον για τον κατά τ άλλα φίλτατο Γιώργο Κ. , κακόβουλα σχόλια του τύπου «αν δεν καλύψει όλο το μπαρ , το μισό σίγουρα θα είναι μέσα στο νερό , τον “επιχειρηματία” τον καλύπτει σίγουρα στο ύψος» δεν μας πτοούν και δεν μας αγγίζουν καν, αντιθέτως τα εκλαμβάνουμε ως κολακεία διότι μόνο η ζήλεια για κάτι πετυχημένο μπορεί να προκαλέσει τόσο φθηνούς και αστείους σχολιασμούς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Γ.κ πως θα πας να πιείς καφέ στον ΝΟΚ;
Δεν θα ντρέπεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 10:30  Τέτοια κόμπλεξ δεν έχω , όταν πέσει η Στάθμη της Λίμνης και δεν υπάρχει κίνδυνος θα έρθω
Σχετικά με την επώνυμη αναφορά του επιχειρηματία , επαναφέρω το ερώτημα , που ίσως δεν έγινε κατανοητό από αυτόν . Το ρολόι της ΔΕΗ είναι στο όνομα σου ? Απάντηση : ΟΧΙ . Γιατί ? Απάντηση : Γιατί δεν έχω οικοδομική Άδεια . Τέλεια και παύλα και δεν επανέρχομαι , είμαι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ , και 10 μηχανικούς να είχες το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο , έχεις αυθαίρετη κατασκευή σε απαλλοτριωμένη έκταση της ΔΕΗ και μάλιστα κάτω από την Μέγιστη Στάθμη της Λίμνης (καλό θα ήταν να έβαζες μια πρόσφατη φωτό που να φαίνεται το σημερινό επίπεδο της Στάθμης της Λίμνης με αυτό της επιχείρησης , έχει καλύψει το νερό σχεδόν όλο το ΝΟΚ , δεν είναι έτσι ? αν όχι ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ)
Το ερώτημα σε μένα είναι αν είναι σκάνδαλο ή λαμογιά . Άλλωστε ο λαός είναι σοφός “Ο Κλέφτης και Ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται “
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Η λασπολογία σου αποτελεί για μας την καλύτερη διαφήμιση, μόνο που ενδεχομένως σου διαφεύγει πως αποτελεί και ποινικό αδίκημα. Δεν υπεισέρχομαι σε κανενός είδους διάλογο μαζί σου και περιμένω να αναφέρεις τα πλήρη στοιχεία σου προκειμένου να τα πούμε πλέον μέσω της δικαστικής οδού.
Σταύρος Παπαδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αντί να χάνουμε την ψυχραιμία μας καλό είναι να μας δώσεις απαντήσεις ουσίας στα γνωστά ερωτήματα , οχι για μένα αλλά για τον κόσμο που μας διαβάζει

Ανώνυμος είπε...

Αν ανέβει η στάθμη της λίμνης ακόμη 96 πόντους αυτόματα σημαίνει ότι ο ΝΟΚ θα κατακλυστεί από το νερό της λίμνης.
Άρα πως πήρε άδεια λειτουργίας ο ΝΟΚ. ( αν πείρε ; αμφιβάλω, είναι αδύνατο να πείρε άδεια) .
Εδώ υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για κάποιους που επιτρέπουν ακόμη την λειτουργία του ΝΟΚ.