Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Επιστολή προς Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α)

Κύριοι,
Μετά την δημοσίευση σας σχετικά με τους Προσωρινούς πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών ανά Νομαρχία, που αφορουν το πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, δηλαδή εργαζόμενες και άνεργες μητέρες που θέλουν να στείλουν το παιδί τους σε Παιδικό Σταθμό επιλογής τους,
θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις (καταγγελίες):
1ον Προσέξατε πως αρκετοί Παιδικοί Σταθμοί συμπληρώνουν ως αριθμό θέσεων τον μέγιστο αριθμό παιδιών που επιτρέπει η άδεια τους? Ορισμένοι δε και υπεράριθμο αρ. θέσεων.
2ον Η Λογική μας μας λέει πως οι συγκεκριμένοι παιδικοί σταθμοί θα δεχτούν 50 και 60 και 100 παιδιά από το πρόγραμμά σας και στην συνέχεια θα εγγράψουν άλλα τόσα παιδιά εκτός προγράμματος… Πως αλλιως θα τα βγάλουν πέρα απλήρωτοι από το 2009?
3ον Εχει γίνει ποτέ έλεγχος μετά την αποστολή των εντολών τοποθέτησης για τον αριθμό παιδιών που (παρανόμως) φιλοξενούν ορισμένοι Παιδικοί Σταθμοί? ΟΧΙ από ότι γνωρίζουμε, όσο το πρόγραμμα διαχειριζόταν η Εργατική Εστία και παραδείγματα που θα χρειαζόταν Εισαγγελέας, έχουμε πολλά…

4ον Με την Διαχείριση στα χέρια σας θα γίνει το ίδιο “ρουσφετοσκηνικό” όπως τα προηγούμενα χρόνια? και αναφέρομαι σε υπαλλήλους και γραμματείς βουλευτών και Νομάρχων και της Δημοτικής Αρχής που “θέλαν 2 καρπούζια σε ίδιο χέρι”.
Το kozanitika.gr είναι ενημερωτικό site και η ερώτηση μας, καθώς και η απάντησή σας θα δημοσιευτεί.
Περιμένουμε την απάντησή σας
Για την ενημέρωση των αναγνωστών:
Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1985 λειτουργεί με τη μορφή της ανώνυμης εταιρίας, και διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 2190/20 και του ιδρυτικού της νόμου. Ανήκει στον κοινωνικό τομέα της οικονομίας, διοικείται από ενδεκαμελές αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο και έχει μετόχους:
* φορείς της Αυτοδιοίκησης,
* το Ελληνικό Δημόσιο και
* φορείς του Κοινωνικού τομέα.
Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών.
Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. έχει σκοπό την παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης σε φορείς της Αυτοδιοίκησης καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και του Κοινωνικού τομέα. Επιπλέον και για την επίτευξη του σκοπού της συμμετέχει σε μεγάλο αριθμό Δικτύων και Συνεργασιών

Οι Ερωτήσεις μας άπειρες…. Προσεχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: