Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

κίνησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

… αυτό μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας της στήλη του «ευθύβολου» που αναφέρει ότι το πρόβλημα στο νερό του Φρουρίου το πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα! Και συνεχίσει ο «Ευθύβολος» : «…Επιπροσθέτως, με διαβεβαίωσε ότι καθώς όλοι στον οικισμό (πλην των πουλερικών, μοσχαριών, κατσικιών και γενικώς όλων των οικόσιτων ζωντανών) είχαν λάβει γνώση του δυσάρεστου συμβάντος από την Παρασκευή το μεσημέρι, ο Αχιλλέας – όχι της Τροίας αλλά εκείνου που του «έκοψαν» πριν λίγους μήνες το ρεύμα στο δημαρχείο – δεσμεύτηκε (αφού ενημερωνόταν ενδελεχώς) για λήψη μέτρων αντιμετώπισης του ζητήματος.
Επίσημη ανακοίνωση του δήμου για το συμβάν μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε, αλλά ούτε λήφθηκαν τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης με τη χορήγηση εμφιαλωμένου νερού. Στην περίπτωσή μας δεν πρόκειται για «Αχίλλειο πτέρνα» αλλά για «Ντοβόλεια» λογική…»
Φίλε Ευθύβολε επίτρεψε μου να αμφισβητήσω το «Ντοβόλεια λογική» και αυτό γιατί, απλά ο Δήμαρχος Καμβουνίων δεν είναι ο πρώτος …διδάξας.
Ο «δικός» μας «νυν επιτυχημένος» (λέγε, λέγε, μπορεί και να το πιστέψει κιόλας) θυμήθηκε, ότι το νερό του Πολυρράχου είχε πρόβλημα, μετά από …πέντε χρόνια!!! (από το 2005 οι μετρήσεις ήταν απαγορευτικές για κατανάλωσή του). Παρόλ’αυτά ακόμη και σήμερα οι Πολυρραχιώτες πίνουν εμφιαλωμένα, αφού περιμένει από τη Νομαρχία να του δώσει χρήματα από τον Τοπικό Πόρο!
Όπως βλέπεις λοιπόν –τουλάχιστον- η «πρωτοκαθεδρία» θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον Αχιλλέα. Α! μη ξεχάσεις να μας καλέσεις στη …στέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: