Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ανοιχτά τα διόδια στον Πολύμυλο την Κυριακή

Οι μάσκες έπεσαν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπηρετώντας τα συμφέροντα των τοκογλύφων (τράπεζες) και εργολάβων (διόδια) αποφάσισε να βάλλει την χώρα στον γύψο. Τρομοκρατημένη από το φούντωμα του κινήματος «Δεν πληρώνω» πολιτικοποιεί την πολική και κοινωνική αντίσταση . Η καταστολή είναι το τελευταίο της όπλο , θα βάλει δικαστές εφορία – και ΜΑΤ να εισπράττουν διόδια ! Τους απαντάμε: Δεν τρομοκρατούμαστε! Η ανυπακοή, η αντίσταση και εν τέλει η ανατροπή αυτής της επίθεσης αποτελεί προϋπόθεση για την επιβίωση του λαού. Το κίνημα μας θα εντείνει τον αγώνα ,και καλεί τον λαό να μαζικοποιήσει τις γραμμές του. Την ίδια ώρα που 600 δις ευρώ έχουν μεταφερθεί στις Ελβετικές τράπεζες (δυο φορές το χρέος) από τους πλουτοκράτες ο λαός οδηγείτε στην απόλυτη φτώχεια .

Οι Έλληνες καπιταλιστές απαιτούν μισθούς Κίνας .Οι τραπεζίτες (ξένοι και ντόπιοι) απαιτούν τα τοκογλυφικά τους δάνεια . Το ΔΝΤ απαιτεί ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (γη–κτήρια) . Η ΕΕ επιβάλει την ιδιωτικοποίηση σ΄ ότι απέμεινε από τις κοινωνικές παροχές , Υγεία – Παιδεία – Πρόνοια. Όλοι μαζί απαιτούν την εξαθλίωσή μας Αυτό είναι το ζοφερό μέλλον που θέλουν να μας επιβάλλουν. Θα το αποδεχτούμε; Εμείς λέμε ΟΧΙ. Αυτοί αντλούν την δύναμη τους από το φόβο των πολλών .ΕΜΕΙΣ από το ΔΙΚΙΟ του αγώνας μας . Η μαζική αντίσταση του λαού της Κερατέας , οι απεργιακοί αγώνες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι Αγρότες των Σερρών, οι καταλήψεις των Νοσοκομειακών γιατρών μας δείχνουν τον δρόμο του αγώνα.

Οι αποφάσεις που πήραμε στην συνέλευση στις 12/2/2011 είναι;

1. Άνοιγμα των διοδίων Πολυμύλου Κυριακή 20/2/2011 από ώρα 3.00 μμ έως 6.00 μμ
2. Κατάληψη στο ταμείου του Μαμάτσειου Νοσοκομείο για να κάνουν τις εξετάσεις τους δωρεάν οι ασθενείς στις 23/2/2011 από ώρα 8.00 πμ έως 10.00 πμ
3. Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 23/2/2011 και παρέμβαση στις Αστικές συγκοινωνίες την ίδια μέρα.
4. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον λαλίστατο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης κ. Κουκουλόπουλο ο όποιος σε εκπομπή στην ΕΤ (Λαβύρινθος) απεφάνθη ότι δεν έχουν νόημα οι κινητοποιήσεις για τα διόδια της Εγνατίας οδού (Μάλγαρα – Πολύμυλος ) γιατί είναι ο δρόμος Ευρωπαϊκού επιπέδου και πρέπει να πληρώνουν όσοι τον χρησιμοποιούν , ως άλλη Αντουανέτα στον λαό που δεν έχει να πληρώσει πρότεινε να τρώει παντεσπάνι .
5. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις φασιστικές μεθόδους καταστολής από την Αστυνομία στους Αγρότες των Σερρών (απαγόρευση συγκέντρωσης, αποκλεισμός δρόμου από τα ΜΑΤ) όπως επίσης και τις ασκήσεις των μονάδων του Ελληνικού στρατού για καταστολή κοινωνικών αγώνων (Κιλκίς) .
6. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των μεταναστών για νόμιμη παρουσία στην χώρα μας
Δηλώνουμε ότι θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για να μην περάσουν τα μέτρα για κλείσιμο των σχολείων και νοσοκομείων στην περιοχή μας .

Κοζάνη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: