Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

και οι Βελβεντινοί συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες ...

Μέσα από τη χθεσινή λαϊκή συνέλευση των πολιτών του Βελβεντού της 20ης Μαρτίου του 2011 που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτών, εκφράστηκε για ακόμη μια φορά η έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων του Βελβεντού για την αναίτια απένταξή του από τον τελικό σχεδιασμό του Καλλικράτη. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί με την εκφώνηση του νέου ψηφίσματος διαμαρτυρίας από τον πρώην δήμαρχο Βελβεντού κ. Μανόλη Στεργίου. (σχόλιο του kozan.gr)

μήπως (λέω, μια ιδέα) θα έπρεπε να απευθυνθούν στον ΟΗΕ για τη λήψη ψηφίσματος, γιατί μόνο έτσι γίνεται πράξη το όνειρο της ... διχοτόμησης (βλέπε Κοσσυφοπέδιο και πρόσφατα Λιβύη). Εμπρος για απαγόρευση των (χαμηλών) πτήσεων πάνω από το υπό ανεξαρτητοποίηση κρατιδίο του Βελβεντού ... όποιο "καρανέτο" συλληφθεί να βολτάρει στην επικράτεια του κρατιδίου θα συλλαμβάνεται και θα στέλνεται στο Γκουαντάναμο.
Επίσης ομάδες αντιφρονούντων του καλλικρατικού καθεστώτος θα περιφρουρούν την επικράτειά τους υπό την επίρρεια του μαγικού φίλτρου από δρόκνα του βασιλιά και δρυίδη Μανολίξ.
Όντως για κόμιξ είμαστε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: