Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

" έκανε κι η μύγα κώλο ..."

Μεσ’ την  -από κεκτημένη ταχύτητα- παραζάλη του 15αύγουστου των Ελλήνων και με την ηχώ των πανηγυριών στ’ αυτιά (όσο και να προσπαθήσεις, δε γλυτώνεις) που «κλαρινίζουν» -συνήθως- κακόγουστους και δήθεν παραδοσιακούς σκοπούς (αυτή η παράδοση: πεδίο βολής λαμπρό της νεοελληνικής κατινιάς και κακογουστιάς, αλλά αυτό είναι  «άλλου παπά βαγγέλιο» και θα το πιάσουμε κάποια άλλη στιγμή).
Λες και δεν έφταναν λοιπόν όλα τα  …ψυχοβγαλτικά παραπάνω, διαβάζω ο εκπλησσόμενος στον Ευθύβολο του kozan.gr:
«Το 95% των ψηφοδελτίων της ΝΔ είναι έτοιμα, αφού το κόμμα της αντιπολίτευσης εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα και δε θα μπορέσει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές στο δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου.
Και στην περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης φαίνεται ότι το ψηφοδέλτιο θα στελεχωθεί με τους σίγουρους Μιχάλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Κασαπίδη, αλλά και με ορισμένους εκ των: Διαμαντή Βαχτσιαβάνο, Γιώργο Τοπαλίδη, Έλσα Φωτιάδου, Νίκου Αντώνιο, Μενέλαο Μακρυγιάννη, Κωνσταντίνα Μητροπούλου και Βασιλική Ρεπανά …».
Μα καλά σαν προχθές (που λέει ο λόγος) δεν ήταν που οι αΔέξιοι, προεξέχοντος του «μπουχέσα» τους, παράτησαν τη διακυβέρνηση της χώρας δεχόμενοι την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να διαχειριστούν τη διαφαινόμενη (τότε) κρίση που χτυπούσε την πόρτα της ραστώνης μας;
Σα χθες (που ξαναλέει ο λόγος) δεν ήταν αυτοί που τους «έριξε» δέκα ποσοστιαίες μονάδες ο «Μεσίας» (μη χέσω) Γ.Α.Π. κι έτσι ξεκίνησε ο γολγοθάς μας με τον προαναφερόμενο, γιο του Αντρέα, και την παρέα του από διακοπές και γυμναστήρια, να καταληστεύουν και να καταπατούν δικαιώματα εργασιακά και κοινωνικά, που μόνο ένα σοσιαλΗστικό κόμμα γνωρίζει και μπορεί, συνεπικουρούμενο από τους εργατοπατέρες μας, τους εν δυνάμει μελλοντικούς βουλευτές του.
Από «προχθές» λοιπόν τι άλλαξε και οι αΔέξιοι είναι έτοιμοι για εκλογές, με σκοπό την επανακατάληψη της εξουσίας;
Φαντάζομαι ότι: «μάθαν από τα λάθη τους» και ότι «έχουν την πολιτική απάντηση στην κρίση» ή ότι ο νέος πολιτικοανοιξιάτικος αρχηγός τους είναι πολύ καλύτερος από τον ….κοψιδιάρη προηγούμενο.
Αυτά νομίζω θα επικαλεστούν, αλλά, αυτό που βγάζει μάτι, ή καλύτερα μύτη, είναι ότι το …πτώμα βρώμισε ….και όταν το πτώμα βρωμάει, από την προχωρημένη σήψη του ΔΝΤ και της Ε.Ε., πλακώνουν οι ύαινες για να αποτελειώσουν το ψοφίμι και να το ….ανακυκλώσουν προσφέροντας τα ΣΚΑΤΑ τους στο περιβάλλον, λιπαίνοντας βιολογικά το χώμα για τη νέα καρποφορία.
Αυτό όμως που δε γνωρίζουν, ή αδυνατούν να καταλάβουν, οι επίδοξοι κομποστοποιητές μας είναι ότι δε χρειαζόμαστε καν το «βαθύ» τους δάχτυλο, γιατί ήδη η κομποστοποίηση και το σάπισμα του λαού μας έχει ήδη επιτευχθεί με επιτυχία για το διεθνές (πάντα) κεφάλαιο και τους εκπροσώπους του τους τοκογλυφοτραπεζίτες, των οποίων οι ΕΝΤΟΛΕΣ, για συσσώρευση του πλούτου, ακολουθούνται με ιερή προσήλωση από τον ΓΑΠ και την παρέα του ή μήπως τη συμμορία του;
Οπότε κοι αΔέξιοι μην ελπίζετε, γιατί ο λαός δε θέλει να προσθέσει και άλλα πτωματοφάγα στο κουφάρι του … ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: