Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση ξεπερνά καθημερινά τον εαυτό της...

Απαγορεύουν τις πολιτικές ομιλίες στα σχολεία με εγκύκλιο του 1985 

Ποιος είπε ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπ΄ όψη την αγανάκτηση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για τα έργα και τις ημέρες της; Στην πραγματικότητα όχι μόνο την υπολογίζει, αλλά προνοεί γι΄αυτήν - με τη δική της, βεβαίως, αυταρχική μεθοδολογία.
Οι Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Πειραιά έλαβαν προ ημερών έγγραφο του Διευθυντή Β΄θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Η. Δημητρόπουλου, σύμφωνα με το οποίο στο χώρο του σχολείου απαγορεύεται κάθε ομιλία πολιτικού περιεχομένου προς τους μαθητές ή τους εκπαιδευτικούς, όπως ορίζεται σε εγκύκλιο του 1985!
Την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων, λοιπόν, μαθητές και καθηγητές απαγορεύεται να συζητήσουν τι συνέβη και για πρώτη φορά φέτος δεν θα πάρουν βιβλία, ούτε φυσικά τι φταίει για τα κενά σε οργανικές θέσεις, τις συγχωνεύσεις και τη γενικότερη ασφυκτική οικονομική κατάσταση.
Αν κάποια νεότερη εγκύκλιος δεν ορίσει διαφορετικά, αν μη τι άλλο θα μπορούν να μιλήσουν για τον καιρό, την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τις τελευταίες μεταγραφές στο ποδόσφαιρο· είναι κι αυτό κάτι.
από το Rednotebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: