Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Άποψη του fle.gr: Καταδικάζουμε το ΠΑΜΕ, τους χιλιάδες διαδηλωτές και τα κινήματα που στέφονται ενάντια σε εργαζόμενους.

Δημοσιεύσαμε σχεδόν όλες τις απόψεις των εμπλεκόμενων μερών  για λόγους αντικειμενικότητας. Όμως και εμείς έχουμε άποψη για τα γεγονότα και θα την καταθέσουμε εδώ, όσο αυστηρή και αν φαίνεται. Δεν είναι όμως. Παρ' οτι είχαμε την πρωτόγνωρη αντίσταση που έδειξαν οι απλοί άνθρωποι -εργαζόμενοι, την πεισματώδη επιμονή τους και υπομονή τους στο να μην φεύγουν με τίποτα από το σύνταγμα, παρά τις
πέτρες, τις βόμβες μολότωφ, τους πυροσβεστήρες και άλλα τέτοια ευγενή μέταλλα, πιστοί και υπάκουοι σαν πρόβατα, στην συνείδηση τους, είχαμε και την συκοφαντική επίθεση, από το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, τους χιλιάδες διαδηλωτές, τα κινήματα, τα κόμματα και αποκόμματα της αριστεράς, κουμμουνιστικής και μη, σε βάρος μιας ομάδας ανθρώπων που έτυχε να είναι από την άλλη πλευρά.
Αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Καταγγέλλουμε μέσα από το fle.gr,  όλα αυτά τα κόμματα και τα κινήματα και κυρίως το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που ενώ ευαγγελίζονται οτι είναι υπερασπιστές της εργατικής τάξης, στράφηκαν ενάντια σε εργαζόμενους και μάλιστα σε βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα. Είχαν το θράσος προχθές να μην διαλύονται από μόνοι τους και να παραμένουν επι ώρες στο Σύνταγμα. Η στάση τους αυτή, όπως και των άλλων διαδηλωτών, εξόργισε την ομάδα αυτών των σκληρά εργαζόμενων παιδιών , που ντρέπονται για την δουλειά που κάνουν, γι αυτό και φορούν κουκούλες' και όχι για να μην τους γνωρίζουν όπως νομίζετε.
Κόντευε η συμπλήρωση του 8ωρου. Φυσικό και επακόλουθο ο εργαζόμενος να θέλει να γυρίσει σπίτι του, γιατί ξέρετε η κυβέρνηση απαγορεύει τις υπερωρίες. Είπαν να τελειώνουν γρήγορα. Ορμούν και με το δίκιο τους, για να διαλύσουν τους χιλιάδες. Όμως με εντελώς προβοκατόρικο τρόπο το ΠΑΜΕ προσπαθεί να περιφρουρήσει την συγκέντρωση του και επιμένει να μην κάθεται να τις φάει. Τουλάχιστον ρε φίλε να αρχίσει σιγα -σιγά να του δίνει από την πλατεία. Τότε αυτοί οι εργαζόμενοι, τσατιστήκαν πιο πολύ και είπαν να χρησιμοποιήσουν πιο πειστικές μεθόδους. Πυροσβεστήρες, καπνογόνα, κροτίδες κ.λ.π. Αμέσως  δέχθηκαν την άνανδρη επίθεση του ΠΑΜΕ, ίσως και άλλων διαδηλωτών, που χτύπησαν μερικούς από αυτούς τους εργαζόμενους στην προσπάθεια να τους απωθήσουν. Αυτό που μας τσατίζει είναι οτι και οι υπόλοιποι διαδηλωτές πήραν το μέρος του ΠΑΜΕ. Οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Και αυτό ξέρετε είναι χούντα. Να θέλεις να επιβληθείς στην μειοψηφία επειδή έχεις αντιρρήσεις στον τρόπο που εργάζεται.
Πόσο μάλλον όταν αυτοί που μιλούν στο όνομα των εργαζομένων στρέφονται ενάντια τους και τολμούν να επιμένουν να μην τις τρώνε.
Γιατί κύριοι, οι κουκουλοφόροι είναι άνθρωποι που εργάζονται την ώρα που εσείς θέλετε να συγκεντρώνεστε και να διαμαρτύρεστε ενάντια σε κυβερνήσεις που αγωνίζονται για να σας σώσουν.
Θα μου πείτε, μα και οι 500 - 600 είναι εργαζόμενοι;. Πάντα θα υπάρχουν και καμιά 400 μαλ...ες που δουλεύουν τζάμπα. Αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις δουλειές άλλωστε;
Α! είναι και μερικοί που έχουν χόμπυ να παίζουν με τα ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ τα αγαπούν αυτά τα παιδιά γιατί τα βγάζουν από την πλήξη. Γι αυτό  βαράνε  όλους τους άλλους και όχι αυτά.

Τα παιδιά πήραν εντολή να εισβάλουν στην βουλή και οι απεργοί, έτυχε να είναι το ΠΑΜΕ, βρέθηκαν μπροστά τους. Θα μου πείτε γιατί δεν πήγαν από πάνω που δεν υπήρχαν απεργοί; Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.
Είμαστε με τον εργαζόμενο αλλά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα.

Σ' ένα δεν συμφωνούμε. Με την κουκούλα. Γι αυτό σας λέμε.
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Γι αυτό βγάλτε τις κουκούλες.

Αυτός ήταν ένας σοβαρός σχολιασμός. Θα επανέλθουμε με χιουμορ.

Π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: