Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

φοβού τας κομμουνιστάς

φωτιά στα μπατζάκια σου καρατζαφυρεράκο

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΟΪΚΑ: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!
Στην πληροφόρηση της τρόικας σχετικά με τον "κομμουνιστικό κίνδύνο" που ελλοχεύει (sic) στη χώρα πρoχώρησε ο Γ. Καρατζαφέρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Σύμφωνα με τον ίδιο, όσο η τρόικα "εκβιάζει καταστάσεις" (είτε με υπερβολικά μέτρα είτε με τις απαιτήσεις για γραπτές δεσμεύσεις κλπ), τόσο σπρώχνει τη χώρα προς τα Αριστερά ("Θα κάνετε την Αριστερά κυβέρνηση και την Ελλάδα Κούβα της Μεσογείου").
Έχει ενδιαφέρον πως ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ακροδεξιάς δεν βρήκε να πει μισό λόγο για την κοινωνική εξαθλίωση που κυριαρχεί στην Ελλάδα! Αντιθέτως, ήταν λαλίστατος γύρω από τους δυνητικούς κινδύνους που επιφυλάσσει για το αστικό μπλοκ εξουσίας, η περαιτέρω σκλήρυνση του μνημονιακού προγράμματος και η κοινωνική απομόνωση του αστικού πολιτικού προσωπικού.
  από το ISKRA
Ακραίος κυνισμός θα πει κανείς, αλλά χρήσιμος για την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων.
Αύριο, βάσει της ίδιας ρητορικής το ΛΑΟΣ μπορεί να είναι αυτό που θα ζητήσει πρώτο "ιδιώνυμα" εναντίον των λαϊκών αντιδράσεων με την Αριστερά σε ρόλο μπαμπούλα!
Κυρίως, όμως, το χθεσινό σόου του κ. Καρατζαφέρη αναδεικνύει τον τρόμο και τον πανικό ορισμένων κύκλων του αστικού μπλοκ εξουσίας γύρω από τις δυνατότητες που θα είχε μια συμπαραταγμένη Αριστερά, στο να αλλάξει ριζικά την πορεία αυτής της χώρας, πάντα με την ευρεία και άμεση εμπλοκή του λαϊκού παράγοντα....
Παρακάτω, παραθέτουμε εκτεταμένα αποσπάσματα της παρέμβασης Καρατζαφέρη στο Mega...
...Όπως πάνε τα πράγματα θα τους κάνετε κυβέρνηση
Άρα λοιπόν η δική μας υπογραφή δεν θα έχει καμία αξία. Επομένως, λοιπόν ούτε εξαρετικές πιέσεις, ούτε εκβιαστικά μέτρα, ούτε μέτρα που δεν θα μπορούν να περάσουν στο λαό.
Εάν θέλετε να υπάρχει μια κυβέρνηση με την οποία να μπορείτε να συνεννοηθείτε. Και επιπλέον η δική μας Αριστερά με σταλινικές απολήξεις ή ξέρω γω κάποιες άλλες συνιστώσες, πολύ φοβούμαι ότι δεν θα είναι μια Αριστερά σαν αυτή που γνωρίζετε...
******
Έχουμε μεγάλο κίνδυνο να γίνουμε Κούβα της Μεσογείου.
Όπως πιέζετε τα πράγματα, θα φέρετε την Αριστερά ενωμένη πρώτο κόμμα. Με 50 βουλευτές πριμ θα τους έχετε κυβέρνηση και τρεχάτε να συνεννοηθείτε με αυτούς!
******
Και το κατάλαβαν! Οφείλω να πω το κατάλαβαν!
Το θέμα είναι ότι με τον τρόπο που χειρίζονται το πράγμα, υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθεί η χώρα στην Αριστερά, οπότε για ποιά Ευρώπη μιλάμε, ποιό ευρώ, ποιά κατάσταση.
Αυτά τους τα εξήγησα και μάλιστα αντελήφθην ότι δεν τους είχε θέσει κανείς αυτήν την παράμετρο...
....

Δεν υπάρχουν σχόλια: