Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

άλλοι καιροί, ίδιες πρακτικές (όταν τα καθεστώτα τρέμουν τον λαό)

αν ξυπνούσατε και διαβάζατε αυτό θα επιμένατε ότι έχουμε δημοκρατία;

Μέσα σε κλοιό τεσσάρων χιλιάδων αστυνομικών θα γίνει φέτος η παρέλαση για την 25η Μαρτίου! Ήδη από σήμερα το απόγευμα το σύνολο της αστυνομικής δύναμης που υπηρετεί στην Αττική τίθεται σε γενική επιφυλακή.
Η κυβέρνηση δε θέλει επ’ ουδενί να ξανασυμβούν τα θλιβερά επεισόδια που στιγμάτισαν προηγούμενες παρελάσεις και να προκληθεί κοινωνική όξυνση, λίγο πριν στηθούν οι κάλπες.
Η εντολή που έχουν πάρει οι αστυνομικοί είναι, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να υποβάλλουν σε ελέγχους όσους θεωρούν ύποπτους και να προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές.
Η πρόσβαση στην εξέδρα των επισήμων στο Σύνταγμα θα είναι ασφυκτικά φρουρούμενη -είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να φέρουν ειδικές διαπιστεύσεις!
Σε αρκετές άλλες πόλεις οι δήμαρχοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην στήσουν καν εξέδρες για επισήμους στις τοπικές παρελάσεις, με στόχο να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ο φόβος νέων εκτρόπων κινητοποίησε και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Κοσμητεία του οποίου αποφάσισε να βάλει λουκέτο από σήμερα στη Νομική έως και τη Δευτέρα. Έτσι, δεν θα ξαναγίνει αποθήκη πυρομαχικών και ορμητήριο κουκουλοφόρων!
το κείμενο είναι από το aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: