Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

όταν είσαι βλαμμένο και δεν μπορείς να το κρύψεις ...

Τί άλλη βλακεία θα ακούσουμε; Και τα αυτιά έχουν τα όριά τους. Μαζέψτε τους μέχρι τις εκλογές, γιατί μετά θα μαζευτούν από μόνοι τους...
______
Μήνυμα ότι από το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου κρίνεται όχι απλώς η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, αλλά στην Ευρώπη, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Πέμπτης. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ανεύθυνους» που δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση και την οδηγούν στην καταστροφή. 
Αρχίζουν από την επανάσταση του σφυροδρέπανου και φθάνουν έως την αναρχία, είπε, κάνοντας παράλληλα λόγο για «συνιστώσες της γκρίνιας» και «συνιστώσες της διαμαρτυρίας». Όπως υποστήριξε, «η Ελλάδα οδηγήθηκε στο αδιέξοδο και τώρα αντιμετωπίζει την καταστροφή».
«Είμαστε η μόνη δύναμη που αντιστάθηκε στο αδιέξοδο της λιτότητας και τώρα αντιστεκόμαστε στην έξοδο από το ευρώ. Είμαστε η μόνη δύναμη που επιδιώκει την αλλαγή της μονόπλευρης λιτότητας για να βγούμε από την κρίση» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: