Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ… ΠΛΙΑΤΣΟΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!


Άρθρο του Γιώργου Μητλιάγκα

Ίσως ο κ. Π. Πλιάτσιος να πιστεύει ότι απέδωσε η προεκλογική αντιαριστερή τακτική του και τη συνεχίζει και μετεκλογικά, αλλά και πάλι προεκλογικά, με αρκετή δόση πίκρας, εκνευρισμού και κουτσομπολίστικων ύβρεων και εκφοβισμούς.
Ίσως κιόλας να νόμισε ότι λούφαξα, φοβούμενος αυτόν κι όσους ανημέρωτους ενέπλεξε στο μεταμεσονύκτιο σκοταδιστικό ντελίριο μιας πρωτοφανούς και ανεξήγητης αντιαριστερής επιθετικότητας που εκδήλωσε στο πρόσωπό μου. Λυπάμαι μόνο που ενέπλεξε και τη μητέρα του, η οποία γνωρίζει ότι εκτιμώ απεριόριστα αυτήν και την αριστερή καταγωγή της.
Αν δεν απουσίαζα στη Θεσσαλονίκη για σοβαρούς λόγους, ίσως να διέκοπτα τον κατήφορο αυτού και όσων παρέσυρε στην αμετάκλητη πλέον πτώση του.
 
Μάλλον όμως για την κατάπτωσή του φταίει η tragic!!! απώλεια της εξουσίας μετά των μεγαλοσχημόνων «προστατών» του, που ο Ελληνικός λαός , μηδέ εξαιρουμένων των Κοζανιτών, τους καταβύθισε στέλνοντάς τους στα τάρταρα, μαζί με τα μνημόνια και την αλαζονεία τους.
Κι από τα σκοτάδια προσπαθούν να ανασύρουν τα φοβερά στοιχειά των μακρινών Δεκεμβριανών και του εμφυλίου. Τα χρειάζονται για να τρομοκρατούν τον κόσμο, αφού δεν μπορούν να εκμαυλίζουν πλέον τη συνείδησή του.
Αμετανόητοι για το ιστορικό έγκλημα που διέπραξαν εις βάρος του λαού και της χώρας (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΛΑΟΣ), χωρίς ντροπή και τσίπα ο κ. Πλιάτσιος και οι όμοιοί του κινδυνολογούν με τρόπο που θα ζήλευαν ακόμα και οι χρυσαυγίτες!
Δεν πήραν τα μηνύματα του λαού και κυρίως των νέων, που τους καταψήφισαν γιατί αυτοί οι τρεις μαζί με την ΤΡΟΙΚΑ τους καταδίκασαν στη φτώχεια, την ανεργία και την ξενιτιά.
Δεν κατάλαβαν ότι ο κόσμος, από το κακό που έπαθε, τιμώρησε σκληρά τους συνεταίρους του υποκριτικού δικομματικού παιχνιδιού και των καταστροφικών αυτοδυναμιών.
Διέλυσε τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα και τις προκαταλήψεις δεκαετιών, δίνοντας κυβερνητικό ρόλο στην Αριστερά ζητώντας συγχρόνως την ενότητά της, πράγμα που προκάλεσε και προκαλεί δυσπεψία σ’ όλους αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, άσκησαν ή νόμιζαν ότι ασκούσαν εξουσία.
Δίνοντας ηγετικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος της εργασίας των επαγγελματιών και των συνταξιούχων, στέλνει μήνυμα και ζητά από την Αριστερά να βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να βγει από το βάραθρο που τον έσπρωξαν οι σύγχρονοι … εθνοσωτήρες!
Το ίδιο μήνυμα ακόμα πιο δυνατά θα στείλει στις επόμενες εκλογές, γιατί ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει να ζει τροΐκανά και δικομματικά.
Μάης 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: