Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

9ο πολιτικο/πολιτιστικό Camping τομέα Νεολαίας Αριστερής Ανασύνθεσης


Για ένατη συνεχόμενη χρονιά ο Τομέας Νεολαίας της Αριστερής Ανασύνθεσης (συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α) διοργανώνει το πολιτικό-πολιτιστικό του Camping, το οποίο φέτος θα φιλοξενηθεί στον γνώριμο χώρο της Ζαχάρως από τις 28 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Είναι μία προσπάθεια να οργανώσουμε συλλογικά και πρωτότυπα, σε σύγκρουση με τα κυρίαρχα πρότυπα, τον χώρο που θα περάσουμε τις διακοπές μας. Να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας, με τρόπο που θα δένει τους συντροφικούς δεσμούς και θα συγκρούεται με το πρότυπο της ανάθεσης, της εμπορευματοποίησης κάθε πλευράς της ζωής μας και θα αναζητά ένα νέο τρόπο οργάνωσης των διακοπών μας, από το φαγητό και την εκδήλωση, μέχρι την διασκέδαση και την διαμόρφωση του χώρου, ως μια προσπάθεια ψηλάφησης ενός εντελώς διαφορετικού πολιτιστικού αντιπροτάγματος.
Μια πολιτική πρόκληση να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε συλλογικά πάνω στις εμπειρίες και τις αναπαραστάσεις που πρόσφερε η κοινωνικά βάρβαρη επίθεση των συγκυβερνήσεων, της ΕΕ και του ΔΝΤ αλλά και η μνημειώδης πάλη και ριζοσπαστικοποίηση του λαού μας. Στην φιλόδοξη αυτή πολιτική αλλά και πολιτιστική προσπάθεια είστε καλεσμένοι όλοι και όλες, όχι μόνο για να την παρακολουθήσετε αλλά για να συμμετέχετε και να συνδιαμορφώσετε μια εμπειρία που το ταξίδι της και η αναζήτηση της συνεχίζεται εδώ και εννέα χρόνια.
Γιατί στις πιο όμορφες θάλασσες δεν αρμενίσαμε ακόμα….
Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε γευτεί!!!

Στο http://campingaran.wordpress.com/ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το camping όπως το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων/συζητήσεων και συναυλιών, το κόστος διαμονής όπως και υλικά από τα προηγούμενα camping.

Τομέας Νεολαίας Αριστερής Ανασύνθεσης
Τηλ. Επικοινωνίας : 6936167691

Δεν υπάρχουν σχόλια: