Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ.Σ. Σερβίων - Βελβεντού

Έγκριση χορήγησης εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους του Φρουρίου για το επόμενο διάστημα ενός μήνα, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού, σε συζήτηση του θέματος εκτός Ημερήσιας Διάταξης στη συνεδρίαση της Δευτέρας 23 Ιουλίου, μετά τα προβλήματα στην παροχή του δικτύου από Μικρόβαλτο προς λατομεία μαρμάρων – Φρούριο, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα.
Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης που ξεχωρίσαμε ήταν:
 
- η βράβευση με τιμητική πλακέτα του 17χρονου αθλητή του taekwondo από τις Αυλές Αποστόλη Τεληκωστόγλου, για την επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης και του αργυρού μεταλλίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων - Νεανίδων που διεξήχθη από 4-8 Απριλίου 2012 στην πόλη Σάρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (WTF).
- η υπερψήφιση κατά πλειοψηφία του νέου κανονισμού για τον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του δήμου. Σημείο τριβής ήταν η κατάληψη υπεύθυνων θέσεων -διευθυντών, προϊσταμένων- με βάση τον τίτλο σπουδών -ΑΕΙ, ΤΕΙ, Β.Ε.-. Υπερψηφίστηκε η πρόταση της πλειοψηφίας που περιλαμβάνει την παράγραφο για την κατάληψη θέσεων διευθυντών από πτυχιούχους ΑΕΙ, ενώ για τις θέσεις των προϊσταμένων μπορούν να προαχθούν και από τις άλλες βαθμίδες σπουδών. Ψήφισαν κατά, η παράταξη του Μενέλαου Μακρυγιάννη και η Έφη Τσίγκα, ενώ λευκό ψήφισε ο Ευθύμιος Δισερής.
- η έγκριση κατά πλειοψηφία της Μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων (Μ.Π.Ε.) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, για την εταιρεία εξόρυξης μαρμάρων στο Τρανόβαλτο «ΑΦΟΙ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ».
- η έγκριση του ποσού των 1.600 € για πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Λιβαδερό.
- η έγκριση χορήγησης έξι νέων αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών για «προϊόντα γης» και δύο για διάφορα είδη.
- η ομόφωνη έγκριση ψηφίσματος υπέρ των απεργών εργαζομένων της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ, σύμφωνα με την πρόταση της κ. Τσίγκα.
Τέλος αναβλήθηκε η συζήτηση  του θέματος «Παραχώρηση χρήσης του κτιρίου του πρώην ΚΕΦΟ Τριγωνικού στον όμιλο Π.Π.Ο.Τ. "ΤΟ ΔΕΛΙΝΟ"», λόγω μη αντίστοιχης απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου Τριγωνικού.

του Γιώργου Μαστρογιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: