Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Στον ΥΗΣ Ιλαρίωνα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού και κλιμάκιο του δήμου



 
Στη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τη ΔΕΗ ΑΕ και στις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μετά και τη δημιουργία της νέας λίμνης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος κατά την επίσκεψη του στον ΥΗΣ Ιλαρίωνα. 
 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Λαζαριώτη, τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μανόλη Θεοδωρίδη, στελέχη της Τ.Υ. και του δήμου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από τον Διευθυντή ΚΕΨΕ Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου για τους ρυθμούς εκτέλεσης του έργου, τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατασκευής του, για επιμέρους χαρακτηριστικά και στοιχεία του Σταθμού και την συμβολή του, όταν τεθεί σε λειτουργία στο ενεργειακό δυναμικό της χώρας.
Το κλιμάκιο του δήμου ξεναγήθηκε στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του νέου Υδροηλεκτρικού Σταθμού με τις εργασίες να βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο ενώ συνεχίζεται η πλήρωση της νέας λίμνης που δημιουργείται στην περιοχή.




Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπογράμμισε τις δυνατότητες ανάδειξης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής μετά και την δημιουργία της λίμνης του Ιλαρίωνα ενώ αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση των μελετών και στην κατασκευή αντλιοστασίων και συστημάτων μεταφοράς νερού στην περιοχή των Καμβουνίων ως ανταποδοτικά οφέλη που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του Δήμου και της ΔΕΗ Α.Ε. 



Βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 
https://vimeo.com/63814290


Δεν υπάρχουν σχόλια: