Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η εκπληκτική Ελένη Τσαλιγοπούλου στα Σέρβια, όπως δεν την είδατε ποτέ! (video)




Βίντεο 17΄από τη συναυλία της εκπληκτικής Ελένης Τσαλιγοπούλου στα Σέρβια, που τα έδωσε όλα, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013!

Όπως δεν την είδατε ποτέ!


Δήλωση Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου 
 

 «Είχαμε χτες τη χαρά και την ευχαρίστηση να απολαύσουμε μία μοναδική συναυλία με την εξαιρετική Ελένη Τσαλιγόπουλου. Περισσότεροι από 2.500 συμπολίτες μας κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο Σερβίων και χειροκρότησαν μία ξεχωριστή καλλιτέχνιδα της ελληνικής ποιοτικής μουσικής.
 Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την πρόσβαση όλων των πολιτών σε επιλεγμένα πολιτιστικά γεγονότα ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο και γι’ αυτό η επιλογή του δήμου για ελεύθερη είσοδο στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις.
 Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του δήμου που συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου.  Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου κ. Κακαφίκα Αναστάσιο, ο οποίος είχε την συνολική ευθύνη της επιλογής των καλλιτεχνών αλλά και της διοργάνωσης. Πάντα τέτοια!!!»





Βίντεο με πλάνα και δηλώσεις από την χθεσινή συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://vimeo.com/72957016



Δεν υπάρχουν σχόλια: