Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Σερβίων -Βελβεντού (φωτό)





Η Πλατεία του Λιβαδερού αποτέλεσε το σημείο συνάντησης του 2ου Ανταμώματος των Χορευτικών Τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλογών του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Περισσότεροι από 200 χορευτές – μέλη συλλόγων παρουσίασαν ένα μοναδικό - εξαιρετικό θέαμα στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Λιβαδερού. 
 

Παραδοσιακοί χοροί (Δημοτικοί, Ποντιακοί, Καππαδοκικοί)  και τραγούδια από την ελληνική παράδοση συνέθεσαν το σκηνικό του προγράμματος που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο γλέντι με την συμμετοχή στο φινάλε όλων των θεατών. 



Στους πολλαπλούς στόχους του 2ου Ανταμώματος αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος τονίζοντας ότι «διατηρούμε και αναδεικνύουμε την πολιτιστική κληρονομιά φέρνοντας ο κάθε σύλλογος τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου του. Σε επίπεδο δήμου γίνεται γνωριμία εθίμων, ιδιοτήτων και ιδιομορφιών της κάθε κοινωνίας, γνωρίζουμε τον τόπο μας με στόχο να αποκτήσουμε ως δήμος μία κοινωνική ενδοδημοτική συνοχή χωρίς ανταγωνισμούς ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολη περίοδο».

Το 2ο Ανταμώμα των Χορευτικών Τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλογών διοργανώθηκε από τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού με την αμέριστη συμπαράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδερού, του Συλλόγου Γυναικών Λιβαδερού της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδερού και όλων των διοικήσεων και των χοροδιδασκάλων των συλλόγων που συμμετείχαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια: