Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση της Ευγενίας Ουζουνίδου, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο ΠΕΚΑ της Ευγενίας Ουζουνίδου, Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Στ. Καλαφάτη, με θέματα: α) χρόνιο πρόβλημα του σχεδίου  πόλεως Σιάτιστας  και β) τα προβλήματα που ανέκυψαν από την ανάρτηση των πινάκων της Κτηματολογίου Α.Ε .
 Στη συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης και η Διευθύντρια κ. Κουφογιάννη.
 
Αναφορικά με το πρώτο θέμα και προκειμένου για την επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος, αποφασίσθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή  Υπουργού ΠΕΚΑ να συγκληθεί άμεσα σύσκεψη των τριών συναρμόδιων Υπουργείων, ΠΕΚΑ, Πολιτισμού, Μακεδονίας Θράκης και του ενδιαφερόμενου Δήμου Βοΐου.
Αναφορικά με το δεύτερο θέμα, ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι είναι ένα πρόβλημα που ανακύπτει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας  και συμφωνήθηκε να διερευνηθεί περαιτέρω με το Δασαρχείο και την Κτηματολόγιο Α.Ε το πλήθος και το μέγεθος των προβλημάτων από τη μεριά της Βουλευτή. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί διεξοδικά και στην αρμόδια Επιτροπή ενόψει και του προς διαβούλευση νομοσχεδίου για τα δασικά οικοσυστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: