Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ανοικτή πρόσκληση του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων- Βελβεντού ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πρώτη θεατρική παράσταση, με αρωγό το Δήμο Σερβίων –Βελβεντού, αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη θεατρική παράσταση να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 1 Νοεμβρίου 2013 στο τηλέφωνο 6942433271 και στο e-mail: ziouziosd@gmail.com, Facebook group: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Μέσα από το θέατρο μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας, να έρθουμε κοντά και να σμίξουμε τις ιδέες μας. Αποτελεί πράξη συλλογικότητας όπου ο ένας στηρίζεται στον άλλο και όλοι ισότιμα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανεβεί η παράσταση. Όπως δήλωσε και ο Κάρολος Κουν “Μόνος ο καθένας μας είναι ανήμπορος. Μόνος, ο καθένας από σας τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος. Μαζί ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Το θέατρο ως μορφή Τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν' αγγίξουμε ο ένας τον άλλον, να νοιώσουμε μαζί μια αλήθεια.”

Καλλιτεχνικός Υπεύθυνος
Δημήτρης Ζιούζιος