Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΜΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ



Με τη σημερινή εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η κυβέρνηση ολοκληρώνει μια απόλυτα πραξικοπηματική ενέργειά της σε βάρος της ενημέρωσης και της δημοκρατίας που ξεκίνησε την 11η  Ιουνίου. 
 
Δύο μέρες μετά το δώρο της κυβέρνησης στους ιδιώτες καναλάρχες, με τη δωρεάν παραχώρηση των νέων ψηφιακών αδειών, η μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ., λειτουργώντας εντελώς παράνομα, έγραψε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης και της δημοκρατίας στον τόπο μας.
Για άλλη μια φορά το δίλημμα δημοκρατία ή μνημόνιο αναδεικνύεται επίκαιρο.
Ο λαός μας θα σταθεί απέναντι στην κατάλυση της νομιμότητας, στην υπονόμευση της δημοκρατίας και θα υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του και τις ελευθερίες του.
Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την παράδοσή του στους εργαζόμενούς της.
Η κυβέρνηση τρέμει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και καταστέλλει κάθε φωνή που στέκεται απέναντι στα καταστρεπτικά σχέδια που εκπονεί για τη χώρα μας με την τρόικα.
Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να αντισταθεί απέναντι στον μνημονιακό μονόλογο των ΜΜΕ και να στοιχηθεί με το μεγάλο ρεύμα ανατροπής  για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στον τόπο μας.
Όλες και όλοι σήμερα στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης που καλούνε τα πρωτοβάθμια συντονιστικά σωματείων και οι συλλογικότητες.

·      στην κεντρική πλατεία Κοζάνης 6μ.μ.
·      στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας 6μ.μ.

-Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
-Η ΕΡΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

                                                               Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ