Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Χουντικός Δήμαρχος στα Σέρβια (;)

το είδαμε στο ai-vres και αφού τρίψαμε τα μάτια το αναδημοσιεύουμε. ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ!

Με έκπληξη είδαμε τις επιλογές που "αρέσουν" στο Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Στο facebook λοιπόν, είδαμε τον κ. Δήμαρχο να έχει πατήσει "Μου αρέσει" ή αλλιώς like σε αναρτήσεις που υμνούν το χουντικό Στ. Παττακό! Στην πρώτη περίπτωση έχει πατήσει like στην είδηση του θανάτου του Παττακού με τίτλο: "Στρατηγός Παττακός νεκρός! Στρατηγός Παττακός Ελεύθερος!" Το άρθρο χαρακτηρίζει το Στ. Παττακό μεγάλο επαναστάτη, μεγάλο Έλληνα και τη δίκη στην οποία καταδικάστηκε ως παράνομη, αντισυνταγματική και παρωδία  (!!!)

Στη δεύτερη περίπτωση ο κ. Δήμαρχος έχει πατήσει Like σε ανάρτηση από το makeleio.gr που αναδημοσιεύει διαδικτυακός του φίλος με το σχόλιο  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..

Δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης με τα Likes του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού:



Τον "τοίχο" του συγκεκριμένου διαδικτυακού φίλου του Δημάρχου κοσμούν και άλλα ωραία: όπως το σύνθημα Ζήτω η 21η Απριλίου, αναδημοσιεύσεις φωτογραφιών του χρήστη 21η Απριλίου 1967, αναρτήσεις από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: